Aperitiv pate de peste

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 10049 vizualizari

 

Este o reteta simpla de tot pe care o mai fac din cand in cand, ori din lipsa de inspiratie, ori pentru ca nu am altceva la indemana. Dar mereu este gustoasa si buna si noua ne place tare mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva sardine in ulei
  • 1 conserva sprot afumat
  • 1 conserva macrou in ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 3 cepsoare
  • 100 gr unt la temperatura camerei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pate de peste:

Conservele le-am scurs de lichidul din interior si le-am bagat la blender impreuna cu untul, cepsoarele si zeama de lamaie.

S-a format o pasta mai moale initial dar dupa cateva ore la frigider pasta capata consistenta si este si foarte gustoasa si rapida.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pate de peste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu unt si parmezan